Udprintet af https://aarhus.city-map.dk/city/db/411602010103/tivoli-friheden

Tivoli Friheden

Forlystelsespark

Billedophavsret: Tivoli Friheden

Velkommen til Tivoli Friheden, byens åndehul for unge som gamle. Velkomme til traditioner og til oplevelser.
Siden overdragelsen fra kommunen af Tivoli Friheden til det nye selskab har vi ligget vandret og gennemrejst hele Europa for at finde frem til nye, spændende forlystelser til sæsonen. Desuden har vi bygget om og forbedret de eksisterende.

Billedophavsret: Tivoli Friheden


Crazy Tiger
Den klart mest markante nyhed i Tivoli Friheden er den imponerende Crazy Tiger. Den kommer både til at ses og høres over det meste af haven, når de 44 modige passagerer i tigerens ryg bliver rystet og vendt og drejet i op til 16 meters højde.
Ikke to ture bliver ens i tigeren, fordi det er helt op til operatøren at sammensætte programmet.
Crazy Tiger er den eneste af sin art her i Danmark.

Billedophavsret: Tivoli Friheden

Rutschebanen
Ingen tivoli-tur uden en tur i rutschebanen. I Tivoli Frihedens rutschebane får du ikke kun fart på op til 75 km/t og drop, men også en rigtig snurretur i det 9 m store loop.

Der er ingen aldersgrænse, men derimod et krav om at deltagerne skal være mindst 1,40 høje af hensyn til sikkerhedsbøjlerne.

Så har du lyst til det store sus når det går op og ned og rundt i svingene i rasende fart, så kør en tur i Rutschebanen.

Billedophavsret: Tivoli Friheden

Pariserhjulet
Pariserhjulet er den klassiske forlystelse, der er vartegn for tivolier over hele verden. En tur i Pariserhjulet er altid afslappende og dejlig og fører gæsten væk fra den øvrige støj i Friheden.
I år har vi installeret meditative lydbilleder i de enkelte gondoler, der giver passagerernes oplevelse en ekstra dimension. Tilsammen danner lydene fra alle 14 gondoler en helhed bestående af et komplekst og storslået lydbillede for tilskuere og forbipasserende.

Har man lyst til lidt god mad eller blot en tur hånd i hånd, så tag en tur i Tivoli Friheden og spis på en af de mange restaurenter eller gå rundt i de smukke parker.

Kortoversigt
Søg