de en

Rydberg & Søn A/S

Autoreparation, autoservice og undervognsbehandling i Aarhus

Vores ydelser

Vi udfører alle typer autoservice og sælger og monterer alt i sommerdæk, vinterdæk, alufælge, udstødninger, bremser, hjullejer, bærearme, støddæmpere, klimaanlæg, klimapumpe, katalysator, buler, sporring, køler, vinterdæk, sommerdæk, lakering, forrude eller sideruder, fejlfinding, klargøring til bilsyn, samt undervognsbehandling. Et fuld service autoværksted.

Dine fordele

 • Du behøver kun komme et sted

 • Alle bilmærker

 • Dæk og fælge med bedste priser

 • Tectyl undervognsbehandling

 • Eget opretter værksted

 • Eget dækcenter

 • 4 hjuls udmålingsudstyr

Kort info

Vores team af optimalt uddannede mekanikere glæder sig til at tage imod din bil og yde dig en god service. Vi har 38 års erfaring og kombineret med godt håndværk, regelmæssig videruddannelse og moderne værkstedsudstyr, kan vi sikre at vores arbejde har højt teknisk og kvalitetsmæssigt niveau. På vores autoværksted er din bil i gode hænder!

Teknik/elektronik

Vi har alt det nødvendige testudstyr til at kontrollere og fejlfinde din bils elektroniske komponenter. Så vi famler ikke i blinde på din regning, men finder lynhurtigt frem til evt. fejl i fx ABS følere, ESP, motorstyring, termostater, airbag, klimaanlæg, lygter mv.

Mekanik

Vi udfører alle typer mekaniske reparationer som fx udskiftning af bremser, støddæmpere, udstødning, hjullejer, ophæng, bærearme, styrearme, låsesystemer, montering af træk. Vi har eget 4 hjuls udmålings udstyr, således vi kan sikre at din bil styrer helt rigtigt på alle fire hjul, kører sikkert og ikke slider unødigt meget på dækkende.

Motor & transmission

På drivlinjen udfører vi olieskift og alle typer reparationer og udskiftning af tandremme, multiremme, vandpumper, dieselpumpee, toppakninger knastaksler, ventiler, koblinger, gearkasse, trækaksler og differentialer, ophæng og kølesystemer

Vedligeholdelse

Har du et andet kørselsmønster, erhvervsmæssigt behov, udstyr eller andet der gør at du har brug for service ud over de normale service eftersyn, så klarer vi også dette og indgår gerne specielle service-aftaler med fx: taxa vognmænd, kurerfirmaer og lignende.

Autoopretning

Hos Rydberg går godt gammeldags håndværk hånd i hånd med de nyeste teknikker og så råder vi over egen Celette oprettebænk og fixpunkt værktøjer, således vi ved større skader kan trække bilens karosseri tilbage til de oprindelige fabriksmål indenfor minimal tolerance og sikrer at din bil er mindst lige så god som før uheldet.

Autolakering

Vi samarbejder med nogle dygtige autolakerer, hvor der tages stor hensynstagen bilens originale farvetone, strukturnøjagtighed og fabrikshenvisninger, således der er optimale betingelser at reparationerne bliver så usynlige som muligt og sikrer din bils værdi ikke forringes efter en skade

Småbuler og skrammer

På en del små buler, hvor der ikke er sket skade på bilens lak, kan der repareres uden efterlakering er påkrævet. Med de rette værktøjer og teknikker er det ofte muligt at massere buler ud efter fx parkeringsskader, haglskader, hærværk og lignende. Mindre ridser kan ofte fjernes med reparationslak og polering til fornuftige priser.

Glasskader og stenslag

Vi udskifter alle typer forruder, sideruder og bagruder efter fabriksforeskrifterne. Vi reparerer også stenslag i forruder således revnedannelser undgåes. Jo før vi kan påbegynde reparationen efter skaden er opstået, jo større er muligheden for en usynlig reparation.

Vinterdæk

Vi forhandler og monterer vinterdæk i alle størrelser fra langt de fleste anerkendte dækmærker med store rabatter. Vi anbefaler vinterdæk af typen "Lameldæk" idet de mange små lameller nærmest suger sig fast til underlaget og giver et godt grib i både vådt føre, sne og is og de er lovlige i hele Europa. For kørsel i Norge/Sverige kan pigdæk være en fordel.

Sommerdæk

Er dine dæk ved at være nedslidte, eller har du en dækskade, så har vi dækkene til dig, billigere end du finder dem andre steder. Vi forhandler langt de fleste anerkendte dækmærker og har eget udstyr til dækmontering og afbalancering af hjul. Vi klarer alt, lige fra mindre standarddæk til super lavprofil højhastighedsdæk fx Continental med op til 55% rabat.

Alufælge

Ønsker du at shine din bil op, eller give den mere sportslige køreegenskaber, så hjælper vi dig gerne med at vælge de rigtige alufælge til din bil i samspil med dine ønsker og vores erfaringer. Se modeller og priser på alufælge og dæk ved at klikke på linket "Til DækTryg service" nederst til højre.

Ombytning af sommer/vinterhjul

Har du ikke selv pladsen til at opbevare dine sommer / vinterhjul, så kan vi mod en mindre betaling opbevare dine hjul på en tør og korrekt måde, så de er klar til at komme på igen. Vi tjekker selvfølgelig dæktryk og afbalancering, når vi bytter om på dine hjul.

Tectyl undervognsbehandling

Hos Risskov Tectyl Center går vi ALDRIG på akkord med kvaliteten af vores arbejde. Undervogns- behandlingen af din bil er en 100% tillidssag. Og vi er hysterisk nøjeregnende med at vi udfører vores arbejde til "punkt og prikke". Det kalder vi KVALITETSARBEJDE som vi står inde for!

Hvorfor undervognsbehandle

Vi ved alle, at gamle biler ruster. Men selv nye biler ruster, de gør det blot langsommere. Det er typisk ved ombukkede kanter og samlinger at rustangrebene starter, hvilket også gælder galvaniserede biler, fordi punktsvejsningerne ikke kan eftergalvaniseres. Derfor er det klogt at få sin bil efterbehandlet, selv om man har fabriksgarantier.

Arbejdsgang

Vi afmonterer ALTID inderskærme og afdækninger. Derefter gennemgåes din bil for tæringer og skader. Herefter højtryksrenses din undervogn for at fjerne gammelt jord og løs rustbeskyttelse og bilen varmluftstørres inden der påføres dobbelt undervognsbehandling af tyndt olieprodukt der trænger ind i alle samlinger og herefter et tykt produkt der forsegler

Garanti og sprøjteskemaer

Vi borer sprøjtehuller efter nøje udviklede sprøjeskemaer, således der sikres at din bil beskyttes i alle hulrum. Derfor kan vi også levere en levetidsgaranti hvis du lader bilen behandle inden den er 4 år gammel og ellers efterfølgende får den genbehandlet hvert 3. år. Så du sparer op til 50% i forhold til konkurrerende produkter.

Åbningstider

Mo - Th

07:00 - 16:00 Kl.

Fr

07:00 - 15:00 Kl.

Sa

Lukket

 
Andre tider kun mod forudgående aftale

Besøg os

Således finder du os:

Arresøvej 19

8240 Risskov


Tlf.: +45 8617 6411

Placering / Rute

Skriv til os

Tag kontakt til:


Din besked bliver direkte videresendt og der foregår ingen anden anvendelse eller overdragelse til 3. part. Ved at acceptere videresendingen af ovenstående meddelelse, er du indforstået med bearbejdning af din besked hhv. online kontakt. Denne accept kan du til enhver tid tilbagekalde og dine oplysninger vil blive slettet øjeblikkeligt. Du kan til enhver tid informere dig om hvilke oplysninger vi evt. måtte have gemt på dig. Yderligere informationer omkring databeskyttelse, kan læses på vores Databeskyttelseserklæring.

Det er os

Må vi præsentere os?

 • Flemming Rydberg
  Flemming Rydberg
  mail@rydbergogsoen.dk Tlf.: +45 8617 6411
  Jeg værdsætter personlige betjening, godt håndværk og tilfredse kunder højt.
 • Lene Rydberg
  lene@rydbergogsoen.dk Tlf.: +45 8617 6411
  Har styr på tallene, men ror også gerne havkajak