en da

MS-Yachts - Brokerage and Service

Bådformidling, transport, service og udstyrssalg

Vi får drømme til at lykkes!

Vi er behjælpelige med køb, salg og servicering af sejl- og motorbåde. Vi er specialiceret i større lystbåde mellem danske og internationale købere og sælgere. Drømmer du om at finde din næste yacht i Middelhavet, så har vi kontakterne til at hjælpe dig på rette vej. Vi kan rådgive dig om det praktiske, besigtigelse, transport mv. og vi kan også tilbyde en færdig gå ombord løsning.

Vi kan tilbyde

  • At være med hele vejen

  • Hjælp til valg af rette båd

  • At besigtige båden inden køb

  • Hjælp til transport i Europa

  • Kontakt til forsikring

  • Kontakt til finansiering

  • Service og montering af udstyr

MS-Yachts kort fortalt

Vi har 30 års erfaring indenfor bådbranchen og har bygget og transporteret adskillelige både rundt i Europa. Vi har også nært samarbejde med Internationale brokere og transportfirmaer. Vi har således meget ekspertise at trække på, når du som kunde ønsker at besigtige, købe og transportere din båd mellem Nord- og Sydeuropa.
Kontakt os for yderligere informationer

 

 

 

 

 

 

 

 

Besøg os

Således finder du os:

Egå Marina 499

Egå Havvej 35 i

8250 Egå


Tlf.: +45 2812 3323

Skriv til os

Tag kontakt til:


Din besked bliver direkte videresendt og der foregår ingen anden anvendelse eller overdragelse til 3. part. Ved at acceptere videresendingen af ovenstående meddelelse, er du indforstået med bearbejdning af din besked hhv. online kontakt. Denne accept kan du til enhver tid tilbagekalde og dine oplysninger vil blive slettet øjeblikkeligt. Du kan til enhver tid informere dig om hvilke oplysninger vi evt. måtte have gemt på dig. Yderligere informationer omkring databeskyttelse, kan læses på vores Databeskyttelseserklæring.

Det er os

Må vi præsentere os?