de en

GP Covers - Jolle og bådpresenninger - Vinterpresenninger

Vinter presenninger og transport beskyttelse

Vores ydelser

GP Covers fremstiller jolle- og bådpresenninger af meget høj kvalitet og med fremragende pasform. En af vores specialiteter, er åndbare Fibertex presenninger, der minimerer risikoen for kondens og mug væsentlig. Hver enkel presenning er specialt tilpasset til netop din båd. Med en GP Covers vinterpresenning er din båd beskyttet på den absolut bedste måde.

Dine fordele

 • Høj kvalitet

 • God pasform

 • Lang levetid

 • Individuelle løsninger

 • God service

 • Know how

 • Aktraktive priser

Kort info

GP Covers har mangeårig erfaring og et omfattende program af presenninger til vinteropbevaring af sejlbåde og motorbåde og til beskyttelse og transport af joller. Vi samarbejder med flere førende bådværfter og forhandlere i Europa, men vi sælger også direkte til privat.
Kontakt os for et uforpligtigende tilbud.

Åbningstider

Mo

08:00 - 15:00 Kl.

Tu - Th

08:00 - 16:00 Kl.

Fr

08:00 - 15:00 Kl.

Sa - Su

Lukket

Helligdage

Lukket

 
Andre tider kun mod forudgående aftale. Vi holder ferielukket fra 19. juli til 8. august. Mails bliver ikke besvaret i den periode, men sporadisk set og vil blive besvaret efter ferien.

Besøg os

Således finder du os:

Bakketoften 15a

8541 Skødstrup


Tlf.: +45 7027 5999

Skriv til os

Tag kontakt til:


Din besked bliver direkte videresendt og der foregår ingen anden anvendelse eller overdragelse til 3. part. Ved at acceptere videresendingen af ovenstående meddelelse, er du indforstået med bearbejdning af din besked hhv. online kontakt. Denne accept kan du til enhver tid tilbagekalde og dine oplysninger vil blive slettet øjeblikkeligt. Du kan til enhver tid informere dig om hvilke oplysninger vi evt. måtte have gemt på dig. Yderligere informationer omkring databeskyttelse, kan læses på vores Databeskyttelseserklæring.

Hvem er GP Covers

Må jeg præsentere mig?

 • Oluf Grønkjær
  Oluf Grønkjær
  og@gpcovers.dk Tlf.: 45 7027 5999
  Hos os får du god kvalitet og service leveret med et smil