Automekanikeren.com ApS

Specialister i auto-el, elektronik og lakering

Her er din bil i sikre hænder

Hos Bosch Car Service Risskov, behøver du kun komme et sted. Vi har næsten 30 års erfaring i auto-el og har specialiseret os yderligere indenfor autoelektronik, fejlsøgning, diagnose, kalibrering af førerassist systemer, bremse systemer, bremseservice, reparationer af motor, stenslag, rudeskift, bilkabuler, autoopretning, autolakering og Tectyl undervognsbehandling i Aarhus Nord.

Vores specialer

 • Auto-el og elektronik

 • Førerassist systemer

 • Fejlsøgning og diagnosticering

 • Motor og gearkassereparationer

 • Serviceeftersyn og dækskifte

 • Stenslag, rudeskift og buler

 • Autolakering og undervognsbehandling

Kort om os

Bosch Car Service Risskov's rødder, går helt tilbage til 1993, hvor vi startede som et enmandsfirma med fokus på eftermontering af elektrisk udstyr. Siden er vi vokset en del og er blevet et af Aarhus førende specialværksteder indenfor auto-el, autoelektronik, kalibrering af førerassist systemer, fejlsøgning mv.. Men er også et fuld service autoværksted med 6 kompetente medarbejdere.

Auto-el og elektronik

Vi har mangeårig ekspertise i auto-el og elektronik og råder over noget af branchens mest avancerede udstyr til fejlsøgning og udmåling af bla. førerassistsystemer, laneassist, afstandsrader med videre. Dette udstyr skal være indstillet millimeterpræcist, for at have den rette funktion og sikkerhed. Fejl i feks. ABS følere, ESP, motorstyring, termostater, airbag, klimaanlæg, lygter og andet elekstrisk udstyr finder vi også lynhurtigt uden at famle i blinde.

Reparationer og service

Vi udfører alle typer mekaniske reparationer som feks. udskiftning af bremser, støddæmpere, udstødning, hjullejer, ophæng, bærearme, styrearme, låsesystemer, montering af træk. Vi har eget 4 hjuls udmålings udstyr, således vi kan sikre at din bil styrer helt rigtigt på alle fire hjul, kører sikkert og ikke slider unødigt meget på dækkende. Service, olieskift, skift af tandremme, multiremme, vandpumper, toppakninger, koblinger, gearkasse, trækaksler, ophæng mv.

Dækservice og udstyr

Vi sælger og monterer sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk i alle størrelse og fabrikater. Vi er eksperter på de fleste typer, dels via fabrikanternes informationer til os, dæktest og de tilbagemeldinger vi får fra vores kunder. Derfor kan vi være med til at rådgive dig om optimale dækvalg ift. kørselsmønster og individuelle ønsker. Derudover forhandler vi også alufælge fra en af europas største grossister og vi opbevarer også gerne dine sommer og vinterhjul.

Buler, stenslag og rudeskift

Vi reparerer alle typer karosseri skader, lige fra stenslag og bilkabuler til de helt store forsikringsskader. Da vi har eget autolakeringsværksted, er du i trygge hænder hos os, lige fra besigtigelse af skaden, til du igen sidder bag rettet i en bil der er repareret helt efter fabrikantens forskrifter. Husk at jo før du får repareret stenslag i bilens forrude, jo bedre og mere usynlig bliver reparationen!

Tectyl undervognsbehandling

Hos Bosch Car Service Tectyl Center i Risskov går vi ALDRIG på akkord med kvaliteten af vores arbejde. Undervogns- behandlingen af din bil er en 100% tillidssag. Vi er hysterisk nøjeregnende med at sprøjtecenteret udfører arbejdet til "punkt og prikke" og hele processen kan, hvis det ønskes, dokumenteres med fotos. Det kalder vi KVALITETSARBEJDE som vi står inde for!

Derfor skal du rustbeskytte

Vi ved alle, at gamle biler ruster. Men selv nye biler ruster, de gør det blot langsommere end visse tidligere skrækmodeller. Det er typisk ved ombukkede kanter og samlinger at rustangrebene starter, hvilket også gælder galvaniserede biler, fordi punktsvejsningerne ikke kan eftergalvaniseres. Derfor er det klogt at få sin bil efterbehandlet, også selv om man har fabriksgarantier.

Arbejdsgang

Inderskærme og afdækninger bliver ALTID afmonteret. Derefter gennemgås din bil for tæringer og skader. Herefter højtryksrenses din undervogn for at fjerne gammelt jord og løs rustbeskyttelse og bilen varmlufttørres inden der påføres dobbelt undervognsbehandling af tyndt olie- eller voksprodukt der trænger ind i alle samlinger og herefter et tykt produkt der forsegler. Til sidst vaskes og aftørres bilen inden aflevering.

Garanti og sprøjteskemaer

Vi borer sprøjtehuller efter nøje udviklede sprøjeskemaer, således der sikres at din bil beskyttes i alle hulrum. Derfor kan vi også levere en levetidsgaranti, hvis du lader bilen behandle inden den er 4 år gammel og ellers efterfølgende får den genbehandlet hvert 3. år. Så du sparer op til 50% i forhold til konkurrerende produkter.

Find priser og book tid online via linket nederst til højre!

Åbningstider

Mo - Th

08:00 - 16:00 Kl.

Fr

08:00 - 15:00 Kl.

Sa - Su

Lukket

Helligdage

Lukket

 
OBS: Vi holder ferielukket i uge 27, men vender stærkt tilbage mandag d. 10. juli

Besøg os

Således finder du os:

Stokagervej 27

8240 Risskov


Tlf.: +45 8617 2110

Skriv til os

Tag kontakt til:


Din besked bliver direkte videresendt og der foregår ingen anden anvendelse eller overdragelse til 3. part. Ved at acceptere videresendingen af ovenstående meddelelse, er du indforstået med bearbejdning af din besked hhv. online kontakt. Denne accept kan du til enhver tid tilbagekalde og dine oplysninger vil blive slettet øjeblikkeligt. Du kan til enhver tid informere dig om hvilke oplysninger vi evt. måtte have gemt på dig. Yderligere informationer omkring databeskyttelse, kan læses på vores Databeskyttelseserklæring.

Det er os

Må vi præsentere os?

 • Johnni Pabst
  Indehaver
  info@danskautoel.dk
  Hos os er din bil i gode hænder
 • Henrik Kristiansen
  Henrik Kristiansen
  Værksted
 • Martin Thomassen
  Værksted
 • John Nitzsch
  John Nitzsch
  Servicemedarbejder